Tour de L1mbourg in Gulpen-Wittem!

Het is bijna zover! Op vrijdag 27 juli om 17.50 uur vindt de uitzending van Tour de L1mbourg bij het Jean Nelissen monument op de Gulperberg in Gulpen plaats. U bent van harte uitgenodigd om deze live uitzending bij te wonen. Voorafgaand aan de uitzending is er van alles te beleven zoals het bekijken van de Tour de France etappe van de dag op een groot scherm als ook een aantal (fiets)spellen.

Tour de L1mbourg

Limburg is dé wielerprovincie van Nederland en dus maakt regionale omroep L1 het programma Tour de L1mbourg van 7 t/m 29 juli tijdens het grootste wielerevenement van de wereld; de Tour de France. Iedere dag is er vanaf 17:50 uur een sfeervolle wielertalkshow vanuit een andere Limburgse plaats te zien, live op L1 TV.

Tour de L1mbourg is van zaterdag 7 t/m zondag 29 juli dagelijks te zien zijn op L1 TV, om 17:50 uur (live), 20:50 en 22:50 uur.
 

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken