Wilt u ook een vermelding op onze toeristische website?

Onze nieuwe gemeentelijke, toeristische website is ondergebracht bij VVV Zuid-Limburg. Zij voeren het beheer voor ons uit en wij profiteren mee van hun enorme bereik. Zo slaan we 2 vliegen in één klap.

Bent u geen lid van VVV Zuid-Limburg, maar wilt u wel graag kosteloos vermeld worden op de gemeentelijke, toeristische website? Dat kan! Neem contact op met Petra Sieben, regiomanager van  VVV Zuid-Limburg, via petra.sieben@vvvzuidlimburg.nl. Zij vertelt u welke gegevens zij van u nodig heeft, zodat u zonder lidmaatschap van VVV Zuid-Limburg toch een vermelding krijgt op onze website. VVV Zuid-Limburg zorgt dan voor plaatsing op www.ontdekgulpenwittem.nl.

We hopen dat we met onze vernieuwde website veel toeristen en dagjesmensen een warm welkom mogen heten in onze prachtige gemeente!

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken