Werkzaamheden waterleiding(en) Kiewegracht

Vanaf maandag 24 september vinden werkzaamheden in de Kiewegracht plaats. De firma van Geleuken zal in opdracht van WML starten met het vernieuwen van de waterleidingen. Deze werkzaamheden gaan ongeveer 30 werkdagen duren. Wat gaan we precies doen?
Het werk bestaat uit twee verschillende delen; het aanleggen van een nieuwe hoofdleiding en het (gedeeltelijk) vernieuwen van de waterleiding naar de woning. In beide gevallen bestaan de werkzaamheden vooral uit graven, vervangen van leidingen en herstellen van de bestrating en/of aanplanting. We proberen de overlast zoveel als mogelijk te beperken.

Contact

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Neem dan via de afdeling Klantenservice (043-3090909) van WML contact op met Gene Bastings, opzichter Hoofdleiding en aansluitleidingen.
Wij doen er alles aan om het ongemak te minimaliseren. Heerlijk betrouwbaar drinkwater uit de kraan gaat niet vanzelf. Daarom voert WML structureel werkzaamheden uit.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken