Sporten na school!

Ga jij ook die uitdaging aan?

De gemeenten Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem en Vaals organiseren in samenwerking met het Sophianum College acht weken lang elke dinsdag van 15.15-16.15 uur (gratis) naschoolse sportlessen voor leerlingen van leerjaar 1, 2 en 3 in sporthal Gulpdal, Landsraderweg 5 te Gulpen.

Het project bestaat uit acht verschillende, uitdagende sportlessen die gegeven worden door  sportdocenten. De eerste sportles, bubblefootball, vindt plaats op dinsdag 23 oktober. In de daaropvolgende weken staat onder andere breakdance, kickboksen en freerunning op het programma. Ervaring is niet nodig, de lessen zijn geschikt voor elk niveau.

Heb je interesse en wil je uitgedaagd worden? Kijk voor het hele programma en meer informatie op www.facebook.com/sophianumpr.

.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken