Feestelijke opening ‘Park Gulperberg’

Op vrijdag 12 oktober vond de feestelijke opening plaats van ‘Park Gulperberg’. Het park maakt onderdeel uit van het gebiedsontwikkelingsplan Gulperberg. De wens om dit gebied op te waarderen bestond onder veel inwoners van Gulpen al geruime tijd. De opening werd verricht door voormalig wethouder Piet Franssen en Jeroen van Vlokhoven, programmamanager van de Provincie Limburg.

De Provincie Limburg en de gemeente Gulpen-Wittem investeerden samen in een flinke opwaardering van dit groengebied. Het voormalige dierenpark en Panoramarestaurant op de Gulperberg werden gesaneerd en heringericht. Daarnaast zijn er onder andere picknickvoorzieningen gerealiseerd en wandelpaden aangelegd.

Foto's: Al Rekko


 

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken