Wilt u ook een vermelding in de Sport en Cultuur gids?

De gemeente Gulpen-Wittem heeft gezondheid, beweging en vitaliteit hoog in het vaandel staan.
Recent onderzoek toont aan dat minder dan de helft van de senioren minimaal één keer per week beweegt. Daarnaast geven veel ouderen aan zich eenzaam te voelen. Voldoende bewegen is voor iedereen belangrijk om gezond te blijven. Deelnemen aan (sportieve) activiteiten zorgt voor sociale contacten. In navolging van het beweegboekje voor de jeugd, gaat de gemeente Gulpen-Wittem ook het sport- en cultuuraanbod voor senioren extra onder de aandacht brengen middels een Sport en Cultuur gids. Door het sport- en cultuuraanbod in één handig boekje te bundelen, willen we de drempel om meer te ondernemen en te bewegen verlagen.
Naar verwachting wordt de gids in januari 2019 binnen de gemeente verspreid.

Biedt u een activiteit voor senioren aan? Dan heeft u de mogelijkheid deze (kosteloos) in de gids te presenteren. Van kookclub tot volleybalvereniging en van hobbyclub tot dansgroep: Wij streven ernaar de gids zo compleet mogelijk te maken.
Inmiddels zijn alle sport- en cultuurverenigingen/stichtingen via een brief geïnformeerd over de Sport en Cultuur gids. Wij vragen u te controleren of u deze brief heeft ontvangen. 
Heeft u deze brief niet ontvangen, maar biedt u wel een activiteit aan die in deze gids voor senioren thuishoort? Neemt u dan contact op met Anneke Hoek via telefoonnummer 043-8800682 of e-mail anneke.hoek@gulpen-wittem.nl.


 

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken