Burgemeester steekt handen uit de mouwen tijdens NL Doet

Vandaag stak burgemeester Nicole Ramaekers wederom vrijwillig haar handen uit de mouwen. Dit keer in het kader van NL doet! Samen met stichting Zij-Actief Mechelen zette zij voor en met zo’n 65 ouderen de bloemetjes buiten. Zij serveerde drankjes tijdens een High-tea die plaatsvond in restaurant De Geulhof in Mechelen. Middels het verrichten van vrijwilligerswerk wil burgemeester Ramaekers ervaren wat er speelt in de samenleving en op deze manier nog dichter bij inwoners staan.

NL doet is een landelijke actie van het Oranje Fonds, welke op 15 en 16 maart (samen met duizenden organisaties in het land) de grootste vrijwilligersactie van Nederland organiseert.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken