18 juni: informatieavond reconstructie Looierstraat en Gulp

Deze zomer gaat de reconstructie van de Looierstraat en Gulp van start. De gemeente Gulpen-Wittem heeft deze opdracht verleend aan KWS/Den Ouden. Half augustus 2019 starten de werkzaamheden. KWS/Den Ouden organiseert ter voorbereiding samen met de gemeente Gulpen-Wittem een informatieavond voor omwonenden, ondernemers en andere belanghebbende partijen in de Looierstraat.

Datum

Dinsdag 18 juni, 19.00 – 21.00 uur

Locatie

Gulpener Brouwlokaal, Rijksweg 19a te Gulpen

Programma

  1. Opening door wethouder Jos Last, gemeente Gulpen-Wittem
  2. Presentatie werkzaamheden en planning door KWS/Den Ouden
  3. Mogelijkheid om vragen te stellen

Meer informatie

Neem bij vragen over deze reconstructie contact op met de omgevingsmanager van KWS/Den Ouden, Renée Römgens via telefoon: 06 20 36 13 14 of e-mail: r.romgens@denoudengroep.com. Kijk hier voor meer informatie over de reconstructie Looierstraat en Gulp.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken