Weekmarkt Gulpen vanaf 15 augustus op het Looiersplein

Maandag 12 augustus start de reconstructie van de Looierstraat en de Gulp in het centrum van Gulpen. De weekmarkt die er elke donderdagochtend plaatsvindt vindt vanaf 15 augustus tijdelijk plaats op het Looiersplein in Gulpen (de parkeerplaats bij PLUS Supermarkt).

Parkeren

Om ervoor te zorgen dat er voldoende parkeergelegenheid blijft gedurende de reconstructie en tijdens de weekmarkt op donderdagochtend, zijn er afspraken gemaakt met Krijtlandwonen, eigenaar van parkeergarage ‘Cour de Galouppe’ (naast Anytime Fitness in de Looierstraat). De parkeergarage wordt vanaf de start van de reconstructie van de Looierstraat, voor de duur van 8 maanden, gratis beschikbaar gesteld voor het publiek tijdens winkeltijden. Dus niet alleen wanneer de weekmarkt plaatsvindt. Hiermee blijft het aantal plekken waar gratis geparkeerd kan worden in het centrum behouden. In Cour de Galouppe kunnen 60 auto’s parkeren. Daarnaast kunnen vrachtwagens van marktkooplieden op donderdagochtend parkeren op het parkeerterrein van Krijtlandwonen in de Nieuwstraat.

Kijk voor meer informatie over de reconstructie op deze website.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken