Welkom nieuwe inwoners!

Maar liefst 150 nieuwe inwoners van Gulpen-Wittem maakten op woensdag 29 januari tijdens de welkomstavond kennis met elkaar, het college van burgemeester en wethouders én met de gemeente. Inwoners omschreven de avond als “gezellig”, “informatief” en “een fantastisch initiatief!”

De bijeenkomst vond plaats in het gemeentehuis in Gulpen. Burgemeester Nicole Ramaekers gaf iedereen bij binnenkomst persoonlijk een hand. Na een kopje koffie stelden de wethouders en gemeentesecretaris zich kort voor en was er in de raadzaal een informatieve quiz waarbij de kennis over Gulpen-Wittem bij inwoners werd getest. 

Daarna werd er nog gezellig nagepraat in de hal waar tevens een kleine informatiemarkt was opgebouwd. Op de markt werd een aantal thema’s uitgelicht waaronder het sociaal domein, zelfsturing en projecten. Ook was er een vertegenwoordiger van Visit Zuid-Limburg en werden er hapjes uit de streek verzorgd door 2 Cittaslowambassadeurs uit Eys: de Eyserhalte en Bed & Breakfast Dalauro.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken