Oproep van de burgemeester aan kinderen

Het coronavirus houdt ons bezig… en iedereen gaat er anders mee om. Veel volwassenen nemen kennis van de richtlijnen vanuit het Rijk en beluisteren dagelijks het nieuws over corona. Maar wat leeft er bij de kinderen in Gulpen-Wittem? Met welke vragen of gedachten lopen zij rond? Gaat het goed of maken zij zich zorgen? Daar is burgemeester Nicole Ramaekers benieuwd naar.

Bekijk hier de video-oproep van burgemeester Ramaekers

“Ik ben benieuwd naar jullie mening over deze rare tijd nu. Hoe ga jij ermee om? Of misschien heb je wel vragen aan mij? Dat kun je mij laten weten, want misschien kan ik je vragen wel beantwoorden of je een reactie geven. Je kunt mij voor dit verzoek op verschillende manieren bereiken. Kies maar:

  • stuur ons een privebericht op de Facebookpagina van de gemeente via www.facebook.com/gemgulpenwittem of op instagram (account: gulpenwittem)
  • door een filmpje te delen op facebook (@gemgulpenwittem) of instagram (@gulpenwittem) (zorg ervoor dat je de gemeente tagt want anders zien we je bericht niet!)
  • via een plaatje of een tekening
  • stuur een email naar voorlichting@gulpen-wittem.nl
  • of een brief naar de gemeente (adres: Gemeente Gulpen-Wittem, Postbus 56, 6270 AB Gulpen)

Laat je weten hoe je heet, hoe oud je bent en in welk dorp je woont? Ik hoop veel reacties te krijgen. Omdat ik niet naar jullie toe kan komen om te antwoorden op jullie inzendingen, reageer ik misschien ook weer met een video op social media. Ik laat jullie natuurlijk weten wanneer die klaar is.”

Vragen naar aanleiding van deze oproep? Stel ze via voorlichting@gulpen-wittem.nl. Insturen kan tot en met maandag 13 april.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken