Symposium eenzaamheid

De gemeente Gulpen-Wittem organiseert, in samenwerking met de Katholieke Bond van Ouderen (KBO) Limburg en Een tegen eenzaamheid van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, het Symposium eenzaamheid.

Deze inspiratiemiddag vindt plaats op donderdag 1 oktober van 13:30 uur tot 16:30 uur via een online bijeenkomst. Het symposium is  voor iedereen die geïnteresseerd is in het onderwerp eenzaamheid en/of betrokken is of wil zijn. Tijdens het symposium geeft gastspreker Josja Biessen, specialist op het gebied van eenzaamheid, u meer inzicht in het thema. Ook is er ruimte voor uw vragen en opmerkingen (voor zowel de fysieke als online deelnemers). 

Tijdens het symposium vormen we een lokale coalitie in de gemeente Gulpen-Wittem. Het doel is om tot een gezamenlijke aanpak te komen die aansluit bij de lokale behoeften én bij de initiatieven die er binnen onze gemeente al zijn. Met deze intentie geeft u aan mee te willen denken over het thema en de verdere aanpak in de gemeente Gulpen-Wittem. U kunt zich op 1 oktober bij deze coalitie aansluiten. Ook als u zich niet wilt aansluiten bij de coalitie bent u van harte welkom om het symposium bij te wonen.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via eenzaamheid@gulpen-wittem.nl. U ontvangt dan per mail een uitnodiging met een link naar de online bijeenkomst. Bezoekt u de bijeenkomst liever fysiek? Geef dit dan aan bij uw aanmelding en dan bekijken we de mogelijkheden. Wij verwelkomen u graag op 1 oktober!

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken