Heropening bloemenboetiek ‘t Blumpke

Op woensdag 7 oktober werd bloemenboetiek ’t Blumpke door eigenaar Ed Horsmans en burgemeester Ramaekers symbolisch opnieuw geopend. Veertig jaar geleden kozen Ed en zijn vrouw Dorien voor het bloemenminded Gulpen om te starten met ’t Blumpke. In 40 jaar zijn zij uitgegroeid tot een begrip in de regio. Samen met hun team zorgen zij voor prachtig verzorgde en creatieve creaties. Kortom: een kwaliteitszaak met vakmensen gespecialiseerd in bloemwerk.

Onlangs hebben ze het gouden duurzaamheidscertificaat in ontvangst mogen nemen. Duurzaam ondernemen is verweven in de bedrijfsvoering van ‘t Blumke. Het komt terug van winkel tot inkoop en van verpakking tot afvalverwerking.

Na 40 jaar besluiten Ed en Dorien de sleutel van ’t Blumpke tijdens de heropening van een verbouwde en gerestylede zaak over te dragen aan dochter Mieke. De gemeente wenst Mieke, samen met het team van ’t Blumpke, heel veel succes!

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken