Internationale Vrouwendag: een oproep aan vrouwen in Gulpen-Wittem

Elk jaar vindt op 8 maart de Internationale Vrouwendag plaats. Het doel van de dag is het vieren van economische, culturele en politieke prestaties van vrouwen en aandacht vragen voor ongelijkheid tussen mannen en vrouwen. Elk jaar wordt aan Internationale Vrouwendag een thema verbonden.

Burgemeester Nicole Ramaekers richt een oproep aan alle vrouwelijke inwoners in Gulpen-Wittem, en met name aan vrouwen met een verschillende achtergronden en nationaliteiten: “Heeft u ideeën over de manier waarop we in maart 2022 in Gulpen-Wittem aandacht kunnen besteden aan Internationale Vrouwendag? Zou u bijvoorbeeld deelnemen aan een bijeenkomst over dit thema? Wilt u meehelpen met de organisatie, of meedenken over de aanpak? Meld u dan bij ons! Wij zijn benieuwd naar uw ideeën over Internationale Vrouwendag in Gulpen-Wittem en zien uw reactie met belangstelling tegemoet.”

Geïnteresseerden kunnen zich tot 1 augustus 2021 melden door een e-mail te sturen naar het e-mailadres: info@gulpen-wittem.nl of via het telefoonnummer 043 88 00 727. Heeft u vragen? Neem dan ook via dit mailadres contact met op met de gemeente.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken