Wie verdient er volgens u een lintje? Draag hem of haar voor!

Overal in Nederland zetten mensen zich in voor de samenleving. Ook in Gulpen-Wittem zijn veel inwoners vrijwillig actief. Denk bijvoorbeeld aan inwoners die zich vrijwillig inzetten voor een vereniging of stichting, op het gebied van sport, kunst, cultuur, de kerk, pleegzorg, etc. Meestal doen ze dat onopvallend en op de achtergrond. Deze personen mogen best eens in het zonnetje worden gezet! Dat geldt ook voor mensen die een uitzonderlijke prestatie hebben geleverd bijvoorbeeld in de sport, de wetenschap of op zijn of haar werk.

Kent u zo iemand en vindt u dat deze persoon publieke erkenning verdient? De meest waardevolle waardering voor hem of haar is het ontvangen van een onderscheiding of lintje. Iedereen mag een lintje aanvragen voor een ander. Als u vermoedt dat iemand in aanmerking komt, dan nodigen wij u van harte uit om degene die zich verdienstelijk maakt voor de samenleving voor te dragen.

Vraag een lintje aan voor iemand

Wilt u iemand voordragen voor de Lintjesregen van 2023? Doe dit dan vóór 1 juli 2022. Gebruik hiervoor het formulier op onze website. Het werkt zo:

1. Zoek op deze website op ‘Koninklijke onderscheiding’.
2. Daar vindt u het voorstelformulier dat u kunt downloaden, invullen en versturen naar kabinet@gulpen-wittem.nl
3. Klik op ‘Voorstelformulier voor een Koninklijke onderscheiding’. Vul het formulier naar waarheid en zo volledig mogelijk in.

Meer informatie of vragen

Kijk voor meer informatie over www.lintjes.nl. Heeft u vragen over de aanvraag? Neem dan contact op met het bestuurssecretariaat van de gemeente via e-mail kabinet@gulpen-wittem.nl of telefoon 043 – 88 00 727.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken