Eenzaamheid: een klein gebaar kan het verschil maken

Ook jij kunt iets betekenen voor iemand die zich eenzaam voelt. Hoe? Denk deze zomer eens extra aan mensen die thuisblijven en stuur een kaartje of ga langs voor een kopje thee. Een klein gebaar kan het verschil maken!

We doen het samen

Ken je iemand die zich eenzaam voelt? Of voel je je wel eens eenzaam? Bedenk dan: je bent niet alleen. Lokaal, in de wijk, of aan de voordeur is de plek waar we contact maken en naar elkaar omzien. Hoewel eenzaamheid vaker voorkomt onder ouderen, is het net zo goed een probleem onder jongeren. Met de Zuid-Limburgse coalitie ‘Samen tegen eenzaamheid’ vraagt de gemeente aandacht voor dit thema. Om een brede Zuid-Limburgse beweging tégen eenzaamheid in gang te zetten. Doe je mee?

Poster zomercampagne Samen tegen eenzaamheid

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken