Herinrichting parkeerterrein Reijmerstok

Denk mee en geef uw mening!
De parkeerplaats tegenover A Gen Ing is toe aan een opknapbeurt. Samen met het kernoverleg Reijmerstok, de jonkheid en beheerders van het gemeenschapshuis is een ontwerp opgesteld. De opmerkingen en wensen zijn hierin verwerkt. De gemeente stelt geld beschikbaar voor dit project en wil in overleg met omwonenden de plannen voor het ontwerp definitief maken. De eerste plannen voor de nieuwe inrichting van de parkeerplaats zijn door de firma Cleverland voorbereid. Er ligt nu een schetsontwerp. Wij nodigen u uit om kennis te nemen van het schetsontwerp en uw mening met ons te delen. Wij vinden uw mening belangrijk en willen u graag betrekken. Nu en gedurende het verdere proces.

Bekijk de projectwebsite van de firma Cleverland

Wat vindt u van het schetsontwerp? Deel uw mening!

Het liefst gaan we met u in gesprek of komen we naar u toe om u een toelichting te geven over het project, het proces en het  schetsontwerp. Maar vanwege de risico’s rondom het coronavirus organiseren wij op dit moment nog geen fysieke bijeenkomsten. We presenteren de plannen daarom digitaal via een online platform op onze website. Voordat het schetsontwerp definitief wordt gemaakt, nodigen wij u van harte uit om ze in te zien, uw stem te laten horen en te reageren.
 

Heeft u vragen of wilt u uw opmerking(en) liever per e-mail doorgeven?

Stuur uw reactie dan naar het volgende e-mailadres: pedro.moonen@gulpen-wittem.nl. Wanneer u de plannen fysiek wilt bekijken kunt u een afspraak maken met de heer Pedro Moonen, afdeling Beleid en Projecten van de gemeente Gulpen-Wittem via e-mail: pedro.moonen@gulpen-wittem.nl of telefoon: 043 - 8800 778.

Planning

Wij vragen u vriendelijk om uiterlijk 1 juni 2021 op de plannen te reageren. Wij verzamelen de opmerkingen en verwerken ze waar mogelijk en/of nemen contact met u op. In de periode voor de bouwvak worden de plannen definitief gemaakt en vastgesteld. De werkzaamheden worden op een nader te bepalen moment uitgevoerd.

Meer informatie

Heeft u naar aanleiding van dit bericht nog vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen via e-mail: pedro.moonen@gulpen-wittem.nl.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken