Verbindingsmakelaar

Blijf niet thuis achter de geraniums. Iedereen kan meedoen!

Ook in beweging komen? Maak dan een afspraak met Kenneth Leunissen via telefoonnummer 043 8800740 of via mail: kenneth.leunissen@gulpen-wittem.nl

Verbindingsmakelaar Kenneth Leunissen

Anderen ontmoeten geeft plezier! U heeft aanspraak en kunt verhalen delen over nu en vroeger. Dankzij sociale contacten komt u ergens, u voelt zich begrepen, gewaardeerd en misschien zelf energieker. Er is genoeg te beleven in Gulpen-Wittem, voor iedereen. Dus waarom zou u (alleen) thuis blijven zitten?

Kenneth Leunissen is onze verbindingsmakelaar Samen Doen en probeert inwoners in contact te brengen met elkaar en met de vele activiteiten en verenigingen die er binnen Gulpen-Wittem zijn. Zo willen we voorkomen dat iemand zich alleen voelt of moeite heeft om voor zichzelf te zorgen.

De begeleiding door de verbindingsmakelaar is gratis. Een doorverwijzing via bijvoorbeeld huisarts, psycholoog, diƫtist, Wmo-consulent of andere hulpverlener is ook mogelijk.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken