Tweede Kamerverkiezingen op 15, 16 en 17 maart 2021

Op 15, 16 en 17 maart 2021 vinden de Tweede Kamerverkiezingen plaats. Op 11 locaties in Gulpen-Wittem kunnen inwoners hun stem uitbrengen. Inwoners in onze gemeente van 70 jaar en ouder kunnen ook per post stemmen

Kijk alvast op de website van de Kiesraad voor algemene informatie over verkiezingen. De kandidatenlijsten zijn in gesproken vorm (MP3, 50.8 MB) te beluisteren.

Op deze website vindt u tevens informatie over wat te doen als u uw stempas kwijt bent, hoe u een volmacht uitbrengt en een kiezerspas aanvraagt om te stemmen in een andere gemeente. De uitslag van de verkiezingen is hier ook te zien.

Identificatieplicht

Als u gaat stemmen moet u zich identificeren met een geldig legitimatiebewijs. Een geldig legitimatiebewijs is een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs. Het legitimatiebewijs mag maximaal vijf jaar verlopen zijn. Bent u uw legitimatiebewijs verloren of is deze gestolen? Neem dan het bewijs van verlies of diefstal en een ander identificatiemiddel (zoals ov-chipkaart of bibliotheekpas) met een foto van uzelf erop mee.

 

 

 

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken