Vragenlijst onderzoek Wmo

De Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) regelt de ondersteuning van mensen die langdurig zorg nodig hebben. Uitgangspunt is dat mensen zo lang mogelijk kunnen meedoen in de samenleving. De Wet maatschappelijke ondersteuning wil bereiken dat iedereen meedoet in de maatschappij en zo lang mogelijk zelfstandig blijft wonen.

Uw ervaringen zijn belangrijk

De gemeente Gulpen-Wittem vindt de kwaliteit van haar dienstverlening heel belangrijk. Daarom vragen wij ieder jaar wat inwoners van onze dienstverlening vinden. Het zal ons helpen om u nog beter van dienst te zijn.

Vragenlijst invullen

Om te onderzoeken hoe u de Wmo ervaart, verzoeken wij u middels de groene knop hieronder een vragenlijst in te vullen.
U heeft een persoonlijke code nodig om de vragenlijst in te vullen. Deze staat in de brief die u heeft ontvangen. De persoonlijke code is maar 1 keer te gebruiken. De code is niet gekoppeld aan uw persoonlijke gegevens.

Start de vragenlijst onderzoek Wmo

Onderdeel van de lijst zijn de 10 verplichte vragen die iedere gemeente in Nederland aan Wmo-klanten stelt. De vragen gaan over uw ervaringen, de kwaliteit van de maatschappelijke ondersteuning en het effect op uw leven van de ondersteuning die u krijgt. Het invullen duurt maximaal 10 minuten.

Alvast bedankt voor uw moeite!


Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken