Vragenlijst jeugd

In 2018 nam je contact op met Team Jeugd. Wij zouden graag van jou horen wat je van Team Jeugd vindt. Jouw mening is belangrijk voor ons. Ook als je maar 1 keer of enkele keren contact had met Team Jeugd.

Met jouw antwoorden kan Team Jeugd haar dienstverlening verbeteren. Het invullen van de vragen duurt maximaal 5 minuten.

Jouw antwoorden worden anoniem verwerkt. Je vult je naam nergens in. Jouw gegevens zijn alleen gebruikt om deze vragenlijst naar je te kunnen opsturen. Je kunt kiezen om online de vragenlijst in te vullen of op papier. Allebei is niet de bedoeling.

Vul middels de groene knop hieronder de vragenlijst in. Gebruik de inlogcode die in je brief staat.
De inlogcode is maar 1 keer te gebruiken. De code is niet gekoppeld aan je persoonlijke gegevens.

Vul hier de vragenlijst online in

Of scan de QR-code om het onderzoek te openen:

Papieren versie

Als je de vragenlijst op papier invult, stuur je hem terug in de envelop met het antwoordnummer. Je hoeft geen postzegel te plakken.

Meedoen is vrijwillig

Wij verloten cadeaubonnen onder de mensen die meedoen. Als je kans wil maken op een bon, vul je op het einde jouw adres in.
Wij gebruiken jouw adres alleen om de bon te kunnen opsturen naar de winnaars. Over de uitslag kunnen wij verder niets melden.

Meedoen

Je kunt meedoen tot uiterlijk 25 mei 2019. Doe je mee? Alvast dank je wel!

Vragen

Het onderzoek wordt uitgevoerd door het onderzoeksbureau van de gemeente Maastricht.
Als je vragen hebt over het onderzoek, bel dan naar 06 13983307 of stuur een e-mail naar: onderzoekenstatistiek@maastricht.nl
We helpen je graag verder.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken