Vragenlijst volwassenen

De gemeente Gulpen-Wittem vindt de kwaliteit van haar dienstverlening heel belangrijk. De gemeente probeert die kwaliteit steeds te verbeteren. Daarom vragen wij ieder jaar wat inwoners van onze dienstverlening vinden.

In 2017 nam u contact op met Team Jeugd. Wij horen graag wat u van Team Jeugd vindt. Uw mening is belangrijk voor ons! Ook als u maar 1 keer of enkele keren contact had met Team Jeugd.

Wij vragen u om deze vragenlijst in te vullen. Dit duurt maximaal 10 minuten. Uw antwoorden worden anoniem verwerkt. U vult uw naam nergens in. Uw gegevens zijn alleen gebruikt om deze vragenlijst naar u te kunnen opsturen.

Vul hier de online vragenlijst in

Doet u mee?

Om te onderzoeken hoe u Team Jeugd ervaart, verzoeken wij u middels de groene knop hierboven deze vragenlijst in te vullen. Vul de inlogcode in die in uw brief staat. De inlogcode is maar 1 keer te gebruiken. De code is niet gekoppeld aan uw persoonlijke gegevens.

Papieren versie

Als u de vragenlijst op papier invult, stuurt u hem terug in de envelop met het antwoordnummer. U hoeft geen postzegel te plakken.

Deelname aan het onderzoek is vrijwillig. Wij verloten cadeaubonnen onder de mensen die meedoen. Als u kans wil maken op een bon, vult u op het einde uw adres in. Wij gebruiken uw adres alleen om de bon te kunnen opsturen naar de winnaars. Over de uitslag kunnen wij verder niets melden.

Doet u mee? Alvast dank u wel! U kunt meedoen tot en met 6 mei 2018.

Vragen?

Het onderzoek wordt uitgevoerd door het onderzoeksbureau van de gemeente Maastricht. Heeft u nog vragen over het onderzoek?
Stel ze gerust via telefoonnummer (043) 350 40 40 of e-mail: onderzoekenstatistiek@maastricht.nl
We helpen u graag verder.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken