Enthousiaste Gastvrouw of gastheer

Vacaturekenmerken
Vacaturenummer:2021016
Beschrijving:De Gastvrouw/Gastheer “coffee to go en picknick” is aanwezig in het Koetshuis tijdens openingstijden. Je zorgt ervoor dat de bezoekers hun bestelde picknickmand bij jou ophalen en terugbrengen. Je stelt de mand zorgvuldig samen met hapjes en drankjes. Je controleert de bestellingen. Ook kunnen bezoekers bij jou “to go/take away” drankjes en hapjes bestellen. We hebben daarvoor een klein en eenvoudig assortiment (koffie/thee met vlaai, sappen, fles wijn, waters, eventueel voorverpakte streekproducten). Je verstrekt deze producten en rekent ter plekke met de bezoekers af. Ook het beheer van de kas valt onder deze dienst en verder nog hand- en spandiensten, opruimen, hygiënisch werken. In overleg met elkaar bespreken we welke werkzaamheden je nog meer kunt doen. De gastvrouw/gastheer “coffee to go en picknick” werkt volgens een rooster en je kunt zelf bepalen hoeveel dagen en dagdelen je inzetbaar bent. Over welke vaardigheden beschikt de vrijwilliger? Onze bezoekers zijn vaak een dagje op stap en komen genieten van de mooie natuur, de kunst en de architectuur. Het is daarom belangrijk dat je vriendelijk bent, er representatief en verzorgd uitziet en de bezoekers gastvrij en hartelijk ontvangt. Je spreekt uitstekend Nederlands. Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en kunt de kas beheren en financiële pinbetalingen verwerken. Je bent enthousiast en kunt goed een woordje vertellen over de buitenplaats (historie, aanwezige kunst). Uiteraard krijg je al die informatie van ons! In de weekenden ben je beschikbaar. De buitenplaats is geopend van woensdag t/m zondag, telkens tussen 11.00-17.00 uur. Wat biedt buitenplaats Kasteel Wijlre? Je komt te werken op de mooiste werkplek in het Zuid-Limburgse heuvelland! Op de buitenplaats gaan kunst, natuur en architectuur harmonieus met elkaar samen. Het is een oase van rust. De buitenplaats organiseert tentoonstellingen, evenementen en educatieve activiteiten in het kunstpaviljoen Hedge House, het historische Koetshuis en de tuin. Helaas mogen er vanwege het coronavirus geen groepsontvangsten en rondleidingen plaatsvinden. Maar we doen er alles aan om de bezoekers een onvergetelijk uitje te geven. Buitenplaats Kasteel Wijlre is een onafhankelijke stichting die met een team van enthousiaste vrijwilligers opengesteld wordt voor publiek. Zonder de inzet van deze vrijwilligers zou de buitenplaats niet kunnen functioneren.
Organisatie/Vereniging:Buitenplaats Kasteel Wijlre
Plaats:Wijlre
Activiteit:Coffee & Picknick to go
Begindatum:01-05-2021
Einddatum:07-11-2021
Werktijden:in overleg
Aantal uren per week:in overleg
Onkostenvergoeding:Nee
Verzekering:Nee
Verklaring omtrent gedrag:Nee
Overige opmerkingen:Werkdagen: woensdag tot en met zondag beschikbaar kunnen zijn. Werktijden: hele dag 11.00-17.00u, of halve dagen 11.00-14.00 / 14.00-17.00 uur. De vrijwilliger is een kwartier van te voren aanwezig en eindigt maximaal een kwartier na de diensttijd. Minimale inzet per maand: 2 dagen of 4 dagdelen. Wie zich actief voor de buitenplaats wil inzetten, wordt van harte uitgenodigd contact met ons op te nemen. Neem contact op met Mira Knols voor meer informatie. Werktijden: 11.00-17.00 uur
Soort werk:Anders
Reageer op deze vacature

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken