Welkomstavond voor nieuwe inwoners

Meld u hier aan

Alle velden met een * zijn verplicht


Terug van weggeweest: de welkomstavond voor nieuwe inwoners!

Elk jaar organiseert de gemeente een welkomstavond voor nieuwe inwoners. De laatste welkomstavond was op 29 januari 2020. Door corona was er in 2021 en 2022 geen welkomstavond. Ook in 2023 was die er niet. Uit ervaring weten we dat het initiatief erg gewaardeerd door inwoners. Daarom organiseren we opnieuw een welkomstavond.

Op maandag 1 juli 2024 is er weer een welkomstavond voor nieuwe inwoners. Bent u tussen 1 januari 2023 en 1 juli 2024 in Gulpen-Wittem komen wonen? Dan ontvangt u van ons een brief. Komt u ook? Meld u dan graag even aan via deze webpagina.

Maar, bent u in 2020, 2021 of 2022 in Gulpen-Wittem komen wonen en wilt u ook graag naar de welkomstavond komen? Dan bent u natuurlijk ook van harte welkom! Aanmelden doet u vóór maandag 24 juni via deze webpagina.

Wat houdt deze avond precies in?

De welkomstavond is op maandag 1 juli van 19.30 tot 21.00 uur (inloop vanaf 19.00 uur) in ’t Gulper Hoes (Rosstraat 5, Gulpen). Samen met andere nieuwe inwoners kunt u tijdens deze avond op een informele manier met de gemeente kennismaken. Ook krijgt u informatie over de gemeente. Uiteraard kunt u vragen stellen. Daarnaast willen wij ú graag leren kennen en horen hoe u het wonen in Gulpen-Wittem ervaart. Wij hopen u te begroeten voor een gezellig, informatief en interactief samenzijn. Uiteraard zorgen wij voor een lekker hapje en een drankje. Na afloop gaat u met een leuk presentje naar huis.

Heeft u vragen over de welkomstavond?

Neem dan gerust contact op met Carmen Bijlmakers en/of Vera van Laar (Team Communicatie en Participatie) via het algemeen telefoonnummer 14 043 of e-mail: communicatie@gulpen-wittem.nl.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken