Werken bij Gulpen-Wittem

We zoeken nog collega’s voor diverse leuke, diverse en uitdagende functies!

Heb je interesse in werken bij de gemeente Gulpen-Wittem? Neem dan vooral contact op met ons Team Personeel en Organisatie via tel. 14 043 of mail naar info@gulpen-wittem.nl en informeer naar de mogelijkheden. We vertellen je heel graag over werken in Gulpen-Wittem.

Openstaande vacatures Gulpen-Wittem

Actuele vacatures in Gulpen-Wittem zijn te vinden op www.igom.nl.De gemeente Gulpen-Wittem is één van de gemeentelijke organisaties die deel uitmaakt van het samenwerkingsverband igom. Ook biedt dit platform de mogelijkheid om je profiel aan te maken en je CV op te slaan. Bij vacatures die op jou van toepassing zijn, krijg je vervolgens een melding.

Heb je vragen over vacatures in Gulpen-Wittem? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor actuele info! Bel naar tel. 14 043 of mail naar info@gulpen-wittem.nl.

Word lid van de brandweer!

Binnen de kazernes Gulpen en Mechelen zijn we nog op zoek naar nieuwe collega’s.

Wil jij:

  • Nieuwe vaardigheden leren?
  • Je creativiteit uiten?
  • Iets terugdoen voor de gemeenschap?
  • Nieuwe mensen in een hecht team leren kennen?

Ben jij:

Stage

Wil je bij ons stage lopen? Neem dan contact op over de mogelijkheden. Stuur een mail met informatie over je studie en het soort stageplek dat je zoekt naar info@gulpen-wittem.nl.

Je kunt ook terecht bij het stagecoördinatiepunt van IGOM. Zij kunnen je helpen aan een stageplaats binnen één van de aangesloten organisaties. De gemeente Gulpen-Wittem is een erkend leerbedrijf. 

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken