Werken bij Gulpen-Wittem

Bekijk hier de actuele vacatures van de gemeente Gulpen-Wittem.
Daarnaast vindt u onze vacatures op www.igom.nl, www.banenrijklimburg.nl en www.baandomein.nl.

De gemeente Gulpen-Wittem is één van de gemeentelijke organisaties die deel uitmaakt van het samenwerkingsverband IGOM. Een groot aantal Limburgse gemeenten en hieraan gelieerde organisaties zijn aangesloten bij IGOM. Hier kunt u actuele vacatures van de aangesloten organisaties raadplegen. Ook biedt dit platform de mogelijkheid om uw profiel aan te maken en uw CV op te slaan. Bij vacatures die op u van toepassing zijn, krijgt u vervolgens een melding. Wij attenderen u dan ook graag op www.igom.nl. Vacatures die op IGOM.nl worden geplaatst, worden eveneens op BanenrijkLimburg.nl en Baandomein.nl gepubliceerd.

Openstaande vacatures Igom

Word lid van de brandweer!

Binnen de kazernes Gulpen en Mechelen zijn we nog op zoek naar nieuwe collega’s.

Wil jij:

  • Nieuwe vaardigheden leren?
  • Je creativiteit uiten?
  • Iets terugdoen voor de gemeenschap?
  • Nieuwe mensen in een hecht team leren kennen?

Ben jij:

Stage

Wil je bij ons stage lopen? Neem dan contact op over de mogelijkheden. Stuur een mail met informatie over je studie en het soort stageplek dat je zoekt naar info@gulpen-wittem.nl.

Je kunt ook terecht bij het stagecoördinatiepunt van IGOM. Zij kunnen je helpen aan een stageplaats binnen 1 van de aangesloten organisaties.
De gemeente Gulpen-Wittem is een erkend leerbedrijf. 

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken