Avond4Daagse WSV De Veldlopers

  • uur
  • Feestzaal Grandcaf√© Galouppe

De Avond4Daagse is bijzonder geschikt voor kinderen van basisscholen met hun ouders, opa's en oma's. Elke dag worden wandelroutes uitgezet van 4 en 8 km. Onderweg is er een pauze waar de deelnemers een versnapering wacht. Op de laatste dag is er een grootse intocht gepland met aansluitend blarenbal. Deelnemers die 4 dagen lopen krijgen op het einde van de laatste dag een medaille. Er kan ook 1 dag worden gelopen. Meer informatie over starttijden & inschrijfgelden is te vinden op de website.

Organisatie: WSV De Veldlopers - Website: www.veldlopersgulpen.nl en www.avond4daagse.nl/agenda/avond4daagse-gulpen/ - Contactpersoon: Jean Schrijnemakers - Contactpersoon Email: veldcar@gmail.com

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken