Webinar zelfzorg in het moederschap

  • uur - uur
  • Online

OVER DE WEBINAR ‘ZELFZORG IN HET MOEDERSCHAP’

Zelfzorg in het moederschap; de vrouwentijdschriften staan er vol van: ga regelmatig lekker in bad, doe wat leuks met vriendinnen, zorg voor voldoende beweging, eet je groenten, ga mediteren, etc…  Maar was het maar zo simpel! Wil jij ontdekken wat jouw échte redenen zijn waarom goed voor jezelf zorgen in de praktijk zo lastig is? Welke processen in jouw onderbewustzijn een rol spelen in de keuzes die je maakt? En wat je kan doen om ervoor te zorgen dat je jezelf niet voorbij blijft rennen? Kortom: ben je benieuwd wat er nog meer te ontdekken valt over zelfzorg voorbij de standaard adviezen? Dan is dit webinar zeker interessant voor jou!

Het webinar start om 20.00 uur en zal duren tot circa 21.30 uur. Vivianne Baur zal haar uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van zelfzorg delen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid tot het stellen van vragen. Voor meer informatie of aanmelden, kun je mailen naar info@cjg043.nl.

Kijk voor meer informatie over de inhoud van het webinar op: Webinar ‘Zelfzorg in het Moederschap’

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken