Nacht van Gulpen

Dit weekend de wandelklassieker Nacht van Gulpen voor de 45e keer!


Nachtelijke wandelklassieker van 70 kilometer dwars door het Heuvelland
Gulpen, 14 juni 2023 - Langeafstandswandelaars opgelet! Komend weekend, op 17 en 18 juni, kun je je wandelschoenen weer aantrekken en ‘s nachts 70 kilometer dwars door het Heuvelland wandelen tijdens de 45ste editie van de wandelklassieker De Nacht van Gulpen. Ook de 10e Neubourg tocht (35 km) en de 6e Mini Nacht (7,5 km) staan op het programma.


De Nacht doorkruist dit jaar 5 gemeenten. De wandelaars passeren de gemeente Simpelveld, gemeente Eijsden-Margraten, gemeente Voerendaal, gemeente Valkenburg aan de Geul en natuurlijk gemeente Gulpen-Wittem.
Zoals elk jaar is er weer een nieuwe en uitdagende route gemaakt. Deze prachtige route en het bijbehorende tijdschema zijn te vinden op www.nachtvangulpen.nl.


Patricia Savelberg, organisatie Nacht van Gulpen; “We hopen weer op vele honderden wandelliefhebbers die deze fenomenale tocht door het holst van de nacht mee willen beleven. Ook dit jaar staan wij garant voor een prachtige, uitdagende nieuwe route. We lopen tijdens de Nacht in groepsverband met een tempo van ongeveer 5,5 km per uur en dit tempo wordt door baanleiders aangegeven. Hoewel iedereen voor eigen risico meeloopt is de groep beveiligd door motorrijders en verkeersregelaars. De laatste 10 kilometer bepaal je je eigen tempo”.


Online inschrijven voor de Nacht van Gulpen kan tot en met zaterdag 22.00 uur


Schrijf je snel en gemakkelijk in via www.nachtvangulpen.nl of via de Facebookpagina.


Natuurlijk kan zaterdag ook ingeschreven worden in het gemeenschapshuis ’t Gulperhoes in de Rosstraat te Gulpen. Voor de Mini Nacht vanaf 17.30 uur tot 19.00 uur. Voor de Nacht van Gulpen vanaf 19.30 uur tot uiterlijk 22.00 uur. Voor de Neubourg tocht op zondag van 5.00 uur tot uiterlijk 6.00 uur.


Wandel je niet mee? Kom dan dit weekend gezellig naar Gulpen. De weersverwachtingen zijn uitstekend dus kom de wandelaars aanmoedigen bij de start op zaterdagavond om 22.30 uur. Of kom de wandelaars verwelkomen bij de binnenkomst op zondag.
Volg De Nacht van Gulpen via Facebook en/of Instagram voor het laatste nieuws!

Nacht van Gulpen 2023

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken