NK wielrennen nieuwelingen en junioren

  • uur
  • Rondom Fromberg

Het Nederlandse Kampioenschap wielrennen op de weg voor nieuwelingen en junioren wordt in het weekend van 24 en 25 juni verreden op de grens tussen de gemeentes Voerendaal en Gulpen-Wittem. De nieuwelingen en junioren dames en heren strijden om de nationale driekleur op een uitdagend parcours van 7,5 kilometer met maar liefst 134 hoogtemeters per ronde. De start en finish zijn op de pas gereed gekomen nieuwe fietsverbinding tussen Parkstad en het Heuvelland, op de Vrakelbergweg.

Organisatie: Stichting KCC - Website: https://kleebergchallenge.nl/nk-wielrennen-nieuwelingen-junioren-2023/ - Contactpersoon: Walter Loozen - Contactpersoon Email: pr@kleebergchallenge.nl

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken