Belastingspreekuur van Trajekt in bibliotheek Gulpen-Wittem

  • uur
  • Bibliotheek Gulpen-Wittem

Medewerkers van de Bibliotheek in Gulpen helpen je graag op weg wanneer je problemen hebt met je belastingaangifte, het aanvragen van toeslagen, terugbetalingen en meer ingewikkelde belastingvragen. Wil je weten of je recht hebt op zorg en/of huurtoeslag? Heb je hulp nodig bij de jaarlijkse belastingaangifte? Elke eerste maandag van de maand kun je dan terecht bij deskundige belastingvrijwilligers van Stichting Trajekt. Neem telefonisch contact op met Vera Boddeke (06 17 61 87 67) om een afspraak te maken.

belastingspreekuur Trajekt

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken