Toneelvoorstelling 'De erfenis van Tante Bets'

  • uur
  • Wielderhoes Wachtendonckplein 26 Wijlre

DE ERFENIS VAN TANTE BETS
Een Klucht in drie bedrijven.

Korte inhoud:
De tante (tante Bets) van Sjuul en Albert is overleden. Beide broers hebben hierover niet gerouwd, omdat ze geen band hadden met hun tante. Sterker nog: beiden zijn blij met het overlijden van hun tante, want nu hebben ze immers een erfenis!!! Deze erfenis bestaat uit een iets wat verpauperde beautysalon. Sjuul is er van overtuigd, dat de beautysalon met een likje verf en wat kleine aanpassingen voor heel veel geld te verkopen is. Maar of dit wel zo een goed plan is zal blijken gedurende deze klucht.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken