Kunstroute De Poorten van Reijmerstok

  • uur
  • Reijmerstok

De tweejaarlijkse kunstroute 'De Poorten van Reijmerstok' is terug met een line-up van 70 getalenteerde beroepsmatige en niet-beroepsmatige kunstenaars. Het schilderachtige dorp Reijmerstok - met zijn karakteristieke boerenwoningen en historische poorten - is op maandag 20 mei gastheer voor de kunstroute. Naast het bewonderen van de kunstwerken, kunnen bezoekers genieten van een scala aan activiteiten, waaronder muzikale optredens, interactieve workshops en culinaire lekkernijen.

kunstroute de poorten van reijmerstok

kunstroute de poorten van reijmerstok

kunstroute de poorten van reijmerstok

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken