Hubertusmarkt 4 november 2023

Jaarlijks vindt in hartje Gulpen de traditionele Hubertusmarkt plaats. De Hubertusmarkt vindt dit jaar op zaterdag 4 november plaats!
De Hubertusmis start om 10.00 uur in de Sint Petruskerk te Gulpen. Dit is het begin van de Hubertusmarkt. Na afloop van de mis vindt de paardenzegening plaats bij de hoofdingang van het gemeentehuis. Daar staan de paarden opgesteld om door de deken gezegend te worden. 
Ook dit jaar zijn vele marktkooplieden, afkomstig uit het hele land, aanwezig. Bij de honderden standplaatsen is van alles te koop. Van kleding tot handige gadgets, van schoenen tot vers gerookte paling en tal van streekproducten. Een groot aantal oude ambachten met traditioneel handwerk geven de Hubertusmarkt een bijzonder karakter en natuurlijk brengen we ook het internationale keurmerk Cittaslow onder de aandacht!

Met uw kraam op de Hubertusmarkt? U kunt zich als standhouder/participant online inschrijven voor de Hubertusmarkt 2023:

Inschrijven stand Hubertusmarkt
 

Hubertusmarkt kraam

Paardenzegening: een oproep aan paardeneigenaren!

Een belangrijk onderdeel van de Hubertusmarkt is de traditionele paardenzegening. Dit gebeurt na afloop van de Heilige Mis op zaterdag 4 november om 11.00 uur bij de hoofdingang van het gemeentehuis in Gulpen. Kom met uw paard naar de paardenzegening! De paardenzegening is een oude traditie die niet verloren mag gaan. Aan dit stukje ‘cultureel erfgoed’ besteden we daarom extra aandacht.
Jongeren onder de 16 jaar, die deelnemen met hun paard, ontvangen als blijk van waardering een leuke attentie. Wilt u deelnemen? Meld u dan aan! Stuur een e-mail met uw naam, telefoonnummer, adres en het aantal paarden waarmee u wilt deelnemen aan de zegening naar info@gulpen-wittem.nl, onder vermelding van 'Paardenzegening Hubertusmarkt'. De aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

                                                                                          Hubertusmarkt

Tarieven marktkramen Hubertusmarkt

Tarieven 2023
Omschrijving Prijs per eenheid
Huur 1 marktkraam € 92,10 (inclusief 1 marktkraam, stroom en BTW)
Huur 2 marktkramen € 164,20 (inclusief 2 marktkramen, stroom en BTW)
Huur 3 marktkramen € 216,30 (inclusief 3 marktkramen, stroom en BTW)
Huur per meter grondplaats € 25,00 incl. stroom. Minimale afname 4 meter
Huur food per meter grondplaats € 50,00 incl. stroom. Minimale afname 4 meter
Huur zeil € 15,- borgsom
Stroomaansluiting Geen kosten

Let op! Ondernemers rondom het evenemententerrein en politieke partijen kunnen tegen gereduceerd tarief een standplaats innemen.

Vragen over de Hubertusmarkt / contact

Heeft u vragen over de inschrijving of algemeen over de Hubertusmarkt?
Neem gerust contact met ons op via e-mail: evenementen@gulpen-wittem.nl of tel: 14 034.

                                                                                 Hubertusmarkt

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken