Hubertusmarkt

Al jaren staat de Hubertusmarkt garant voor een bijzondere sfeer en gezelligheid. Kom ook naar Gulpen en laat u verrassen… Er is van alles te zien en genoeg te beleven!

Informatie voor bezoekers van de Hubertusmarkt

Jaarlijks vindt in hartje Gulpen de traditionele Hubertusmarkt plaats. De Hubertusmarkt vindt op 3 november plaats als die datum een zaterdag is, of anders op de eerste zaterdag ná 3 november. In 2019 is dat zaterdag 9 november!

Heilige mis en paardenzegening

De Hubertusmis in de St. Petruskerk is één van de traditionele elementen van de markt. Een koor luistert de mis op. Na de Heilige mis vindt op de parkeerplaats achter het gemeentehuis de paardenzegening plaats. De paarden komen daar in een stoet aan.

Beestenboel op het Prins Willem Alexanderplein

Vele verschillende organisaties maken de bezoekers wegwijs in alle aspecten die van doen hebben met het beheer van de natuur. Wat kunt u zoal verwachten? Te denken valt aan een hoefsmid, het IVN, trekpaarden, een rondrit per koets, een kinderboerderij en nog veel meer!

Markt met vele honderden standplaatsen

Ieder jaar zijn vele marktkooplieden, afkomstig uit het hele land, aanwezig. Bij de vele honderden standplaatsen is van alles te koop. Van dameskleding tot mobiele telefoonartikelen, van schoenen tot vers gerookte paling en standwerkers.

Een groot aantal oude ambachten met traditioneel handwerk geven de Hubertusmarkt een bijzonder karakter. Ook de vele tientallen winkeliers uit Gulpen hebben tijdens de markt mooie aanbiedingen.

Diverse lekkere hapjes uit binnen- en buitenland worden ter plekke gereedgemaakt. Daarnaast staat uiteraard ook de Gulpense horeca voor de bezoekers klaar met een gevarieerd culinair aanbod. De markt wordt mede mogelijk gemaakt door de bijdrage van een aantal sponsoren.

De Hubertusmarkt staat al jaren garant voor een bijzondere sfeer en gezelligheid! Dus bezoek de Hubertusmarkt en laat u verrassen…

Vermijd parkeerdrukte en kom met het openbaar vervoer naar Gulpen.

Met uw kraam op de Hubertusmarkt? Dat kan!

Meld u met uw marktkraam aan via het inschrijfformulier of mail naar toine.vincken@gulpen-wittem.nl.

Heeft u interesse om als particulier deel te nemen aan de Hubertusmarkt? Informeer of hier mogelijkheden toe zijn via mail bij de heer Toine Vincken: toine.vincken@gulpen-wittem.nl.

Inschrijfformulier Hubertusmarkt

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken