Vermelding toeristische website

Tekst: Ontdek Gulpen-Wittem. Mensen in hangmat genieten van uitzicht op Limburgs landschap

In maart 2018 heeft gemeente Gulpen-Wittem de toeristische website www.ontdekgulpenwittem.nl vernieuwd en daarbij ondergebracht bij Visit Zuid-Limburg. Zij voeren het beheer uit zodat wij als gemeente en u als toeristisch ondernemer, kunnen profiteren van hun enorme bereik.

Aangezien zij niet de gegevens hebben van de niet-Visit Zuid-Limburg leden in onze gemeente, is op 29 maart 2018 door de gemeente een mail verstuurd waarin stapsgewijs staat aangegeven hoe u als niet-Visit Zuid-Limburg lid vermeld kunt worden op de toeristische website.

Mocht u in het verleden, als niet-Visit Zuid-Limburg lid, een vermelding hebben gehad op www.ontdekgulpenwittem.nl dan dient u toch opnieuw uw gegevens aan te leveren om op de nieuwe website een vermelding te krijgen.

Om uw toeristische onderneming aan te melden voor deze website, zonder een lidmaatschap van Visit Zuid-Limburg, volgt u de volgende stappen:

Stap 1: u neemt contact op met Petra Sieben - Regiomanager Visit Zuid-Limburg (petra.sieben@visitzuidlimburg.nl).
Stap 2: zij stuurt u een document waarin u alle gegevens over uw onderneming kunt invullen.
Stap 3: dit document stuurt u, inclusief het juiste fotomateriaal (minimaal 2000 pixels en in jpeg-bestand) van uw onderneming, terug naar Visit Zuid-Limburg.
Met uw informatie wordt vervolgens voor u een paginavermelding ingericht op de website www.ontdekgulpenwittem.nl. Zodra deze online staat ontvangt u van Visit Zuid-Limburg hier bericht over. Deze pagina kunt u naderhand niet zelf meer aanpassen.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken