Uittreksel basisregistratie personen

Heeft u een bewijs nodig dat u in de gemeente Gulpen-Wittem woont?

Vraag dan een uittreksel aan uit de Basisregistratie Personen (BRP). Daarop staan standaard uw naam, adres, geboorteplaats en geboortedatum op. Daarnaast kunt u er andere gegevens op laten zetten, zoals uw nationaliteit. U krijgt het uittreksel binnen 5 werkdagen thuisgestuurd.

Direct regelen met DigiD

Wat u moet weten

Internationaal uittreksel

U kunt ook een internationaal uittreksel aanvragen. Dit is opgesteld in de talen Duits, Engels, Frans, Grieks, Italiaans, Joegoslavisch, Portugees, Spaans en Turks.

Vanuit het buitenland aanvragen

Bent u uitgeschreven van Gulpen-Wittem naar een adres in het buitenland en wilt u een bewijs van vertrek of uitschrijving opvragen? Dat kan niet meer via de gemeente. Uw gegevens zijn verplaatst naar een landelijk Register van Niet-Ingezetenen (RNI). Een uittreksel uit dat register vraagt u op bij het RNI-loket: registratie niet-ingezetenen.

Bewijs van Nederlanderschap

Heeft u een verklaring nodig dat u de Nederlandse nationaliteit heeft? Vraag dan om vermelding van de Nederlandse nationaliteit.

Aanvragen als professional

Heeft u een uittreksel nodig voor uw werk, bijvoorbeeld als advocaat of notaris? Dan kunt u dit eenvoudig en snel online aanvragen.

Bewijs van geboorte, huwelijk of echtscheiding

Heeft u een bewijs nodig van bijvoorbeeld uw geboorte, huwelijk, partnerschap of echtscheiding? Vraag dan een uittreksel burgerlijke stand aan.

Kosten

Een uittreksel Basisregistratie Personen (BRP) kost € 8,10.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken