Stemmen in andere gemeente met kiezerspas

Stemmen met een kiezerspas

Woont u in gemeente Gulpen-Wittem, maar wilt u in een andere gemeente uw stem uitbrengen? Dan heeft u een kiezerspas nodig. U moet in dat geval uw stempas omruilen voor een kiezerspas. Het is niet mogelijk om met uw stempas in een andere gemeente te stemmen. Omruilen kan op twee manieren: digitaal (DigiD) en omruilen in het gemeentehuis.

Vraag uw kiezerspas digitaal aan

U kunt een kiezerspas online aanvragen. Hiermee kunt u tot uiterlijk vrijdag 12 maart (17.00 uur) een verzoekschrift indienen waarmee u uw stempas verruilt voor een kiezerspas. U krijgt uw kiezerspas vervolgens thuisgestuurd. Met een kiezerspas kunt u in heel Nederland uw stem uitbrengen. Neem bij vragen contact op met de gemeente via telefoon: 14043 of e-mail: info@gulpen-wittem.nl.

Ruil uw stempas om in het gemeentehuis in Gulpen

U kunt tot uiterlijk vrijdag 12 maart 2021 (17.00 uur) uw stempas in het gemeentehuis omruilen voor een kiezerspas. Het is niet nodig om vooraf een afspraak te maken. Neem uw stempas en uw legitimatiebewijs mee. Bij aankomst vragen wij u om een verzoekschrift voor een kiezerspas in te vullen.

Kiezerspas kwijt?

U kunt geen nieuwe kiezerspas aanvragen als u de kiezerspas bent kwijtgeraakt.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken