Energiebespaaractie Gulpen-Wittem

Een bezoek van één van onze energiecoaches

Heeft u een brief van ons gekregen om deel te nemen aan de energiebespaaractie? Dan heeft u recht op een bezoek van één van onze energiecoaches! Op deze pagina leest u meer over de actie, wat deze inhoudt en waar u terecht kunt voor meer informatie.

De prijzen van energie zijn flink gestegen. Dit merkt u waarschijnlijk ook aan uw energierekening. Wij willen u als gemeente Gulpen-Wittem graag helpen om nu en in de toekomst energie te besparen. Daarom bieden we iedereen die in aanmerking komt voor de eenmalige energietoeslag een extra helpende hand om de energiekosten een beetje te verlagen.

GRATIS advies en meteen 2 aanpassingen in uw huis

We bieden u als gemeente een onafhankelijke en gratis energiecoach van WoonWijzerWinkel Limburg aan die ongeveer een uur bij u langs komt op uw gewenste dag en tijdstip. Met tips van de coach én het aanbrengen van alvast twee gratis besparende hulpmiddelen gaat u direct besparen op uw energiekosten.

Bij het bezoek aan huis kan bijvoorbeeld zelfs worden besloten om een oud witgoedapparaat dat veel energie slurpt, gratis te vervangen voor een gloednieuw en veel zuiniger exemplaar.

GRATIS Waardebon van 250 euro

De coach helpt u om de middelen te kiezen die uw energierekening het beste kunnen verlagen. Zoals tochtstrips, ledverlichting en radiatorboosters. Besluit u met deze extra maatregelen aan de slag te gaan. Dan bestelt de energiecoach deze materialen voor u. Deze kosten betalen wij als gemeente tot maximaal 250 euro voor u!

Om gebruik te maken van dit aanbod moet u in aanmerking zijn gekomen voor de eenmalige energietoeslag en in het bezit zijn van een brief die u van de gemeente ontvangen heeft.

Energiecoach of -klusser worden?

U bezoekt mensen in de gemeente Gulpen-Wittem die zich hebben aangemeld voor het energiebespaarproject. U bekijkt ter plekke de woning en deelt uw constateringen hoe er met elektriciteit en aardgas omgegaan wordt. Vervolgens geeft u tips en adviezen over energiebewust gedrag. Tevens stelt u, samen met de bewoner(s) een bestelling samen, vol energiebesparende producten. Van LED-lampen tot tochtstrips. In sommige gevallen heeft u als energiecoach ook nog de mogelijkheid om sterk verouderd witgoed te laten vervangen door een nieuw, energiezuinig, apparaat. Zo wordt er echt werk gemaakt van energie besparen!

Lijkt het u leuk om op deze manier iets te betekenen voor mensen binnen onze gemeente? Neem dan contact op met de WoonWijzerWinkel Limburg en bespreek de mogelijkheden!

WoonWijzerWinkel Limburg
Roda JC Ring 61 unit I,
6466 NH Kerkrade
Tel. 045 747 00 51

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken