Hulp bij schulden

Vindt u het moeilijk om elke maand rond te komen? Slaapt u slecht van geldzorgen? Heel veel mensen in Nederland hebben zorgen om hun financiƫn of schulden. Zeker in deze moeilijke tijd. Ondanks dat er verschillende (nieuwe) regelingen zijn voor inkomensondersteuning, kunnen er toch zorgen over geld of zelfs schulden ontstaan.

Wacht niet te lang en vraag om hulp

De medewerkers van Kredietbank Limburg kunnen u helpen. U kunt Kredietbank Limburg op werkdagen tussen 9.00-16.00 uur bereiken via telefoon 088-1019999.

Ook is er elke woensdagochtend inloopspreekuur in het gemeentehuis in Gulpen. Van 9.00 uur tot 12.00 uur kunt u voor een vrijblijvend advies binnen lopen. Meld u bij de balie van het Klantcontactcentrum en vraag naar de aanwezige medewerker van Kredietbank Limburg. Voor inwoners van de gemeente Gulpen-Wittem is schuldhulpverlening van de Kredietbank Limburg gratis. Heeft u hier vragen over? Bel naar de gemeente Gulpen-Wittem tel. 14 043 of mail naar info@gulpen-wittem.nl.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken