Uitkering aanvragen, werk zoeken

Heeft u geen werk en te weinig geld om van te leven? Dan kunt u een bijstandsuitkering aanvragen via werk.nl, de website van het UWV. Heeft u een uitkering die onvoldoende is om van te leven? Dan kunt u een aanvullende uitkering aanvragen.

Sociale Zaken Maastricht Heuvelland

Instanties:

De (centrale) sociale dienst voor Maastricht en de heuvellandgemeenten Gulpen-Wittem, Meerssen, Vaals en Valkenburg aan de Geul heet 'Sociale Zaken Maastricht Heuvelland'.

Bezoekadres
Randwycksingel 22
6229 EE Maastricht

Postadres
Postbus 4902
6202 TC Maastricht

Telefonisch bereikbaar via 14 043 op werkdagen van 8.00-17.00 uur.

E-mail: post@maastricht.nl t.a.v. Sociale Zaken Maastricht Heuvelland.

Voor inwoners van de gemeente Gulpen-Wittem is er elke donderdag een consulent van Sociale Zaken Maastricht Heuvelland aanwezig in het gemeentehuis, voor het beantwoorden van vragen of het geven van advies. In de ochtend is er van 8.30 tot 12.00 uur vrije inloop.`s Middags wordt u verzocht een afspraak te maken en bent u welkom tussen 13.00 en 17.00 uur. Een afspraak maakt u via het algemeen telefoonnummer 14 043.

Participatiewet

Kijk voor meer informatie over de Participatiewet op Sociale Zaken Maastricht Heuvelland en Sociaal Domein Maastricht - Heuvelland.

Als werkgever kunt u met uw vragen terecht bij Podium24. Dit is het werkgeversservicepunt voor de gemeente Maastricht en de Heuvelland-gemeenten.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken