Begeleiding of dagbesteding

Als u hulp nodig heeft bij het aanbrengen van structuur, regelen van dagelijkse zaken, plannen van activiteiten of bij praktische zaken, biedt de gemeente in bepaalde gevallen begeleiding als maatwerkvoorziening. Bijvoorbeeld als u een verstandelijke beperking of een psychische aandoening heeft of als uw geheugen achteruitgaat. Vraag een gesprek aan bij de gemeente. Dan kijken we samen met u en iemand uit uw omgeving, wat u zelf nog kunt doen en wat de mogelijkheden voor ondersteuning zijn.

Neem contact op met het Wmo-loket via telefoonnummer 14 043, of mail naar info@gulpen-wittem.nl.

Wat u moet weten

  • Vormen van begeleiding In de thuissituatie: structuur aanbrengen, dagelijkse zaken regelen, activiteiten plannen en praktische zaken. Soms is er tijdelijk ondersteuning nodig waarbij iemand u zaken uitlegt en aanleert en u het daarna zelf kan
  • Structuur in de vorm van dagbesteding (begeleiding in een groep)

Op de website van Sociaal Domein Maastricht - Heuvelland vindt u een overzicht van alle gecontracteerde Wmo-aanbieder die begeleiding bieden.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken