Brede ondersteuning bij Streekomroep 3Heuvelland

Vacaturekenmerken
Vacaturenummer:2020020
Beschrijving:3Heuvelland is de streekomroep voor de gemeenten Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem en Vaals en is in het grootste deel van Zuid-Limburg te ontvangen. Alle radio- en televisieprogramma's worden gemaakt door een groep enthousiaste vrijwilligers. Enthousiaste mensen, die de inwoners van onze gemeenten (en daarbuiten) willen voorzien van interessante radio- en tv-programma’s. Misschien heb je er al eens aan gedacht je steentje bij te dragen, maar ben je er nog niet toe gekomen om die eerste stap te zetten. Misschien denk je dat je er niet geschikt voor bent. Misschien denk je dat het je teveel tijd gaat kosten. Laat je daardoor niet afschrikken. Eigenlijk is er altijd behoefte aan nieuwe medewerkers die gaan meedraaien bij het realiseren van onze radio- en televisieprogramma's. Om je een idee te geven: we hebben behoefte aan mensen voor uiteenlopende werkzaamheden. Bijvoorbeeld presentatie of camerawerk. Maar ook medewerkers voor het aanleveren van radioprogramma’s of het maken van interviews. Of ligt werken aan de kabelkrant je meer? Hier staan inderdaad activiteiten bij die je niet na een maandje al zelfstandig doet. Maar dat is geen probleem, we zorgen voor een passende begeleiding. Zo worden er regelmatig cursusavonden georganiseerd en gaat er in het begin een ervaren medewerker met je op pad. Maar bij elke omroep is er menskracht nodig voor talloze andere werkzaamheden. Heel erg belangrijk zijn die mensen ‘achter de schermen’. Zij bereiden zaken voor, doen een stuk administratie, houden de techniek up-to-date of helpen mee in onze klusgroep. Het is best bijzonder om te werken in een gebouw waar radio of televisie wordt gemaakt. Hoewel, thuis voor 3Heuvelland aan het werk zijn kan meestal ook.
Organisatie/Vereniging:Streekomroep 3Heuvelland
Plaats:Gulpen
Activiteit:Ondersteuning realiseren radio- en televisieprogramma's
Begindatum:13-10-2020
Werktijden:in overleg
Aantal uren per week:in overleg
Onkostenvergoeding:Nee
Verzekering:Ja
Verklaring omtrent gedrag:Nee
Overige opmerkingen:Nieuwsgierig geworden? De knoop dan toch maar eens doorhakken? Neem voor informatie contact op met de hoofdredacteur Mathieu Snijders (mathieusnijders@3heuvelland.nl). Samen met hem kunt je bekijken hoe je je talenten kunt inzetten voor de kijkers en luisteraars uit je eigen omgeving.
Soort werk:Anders
Reageer op deze vacature

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken