Marketing PR prof

Vacaturekenmerken
Vacaturenummer:2021007
Beschrijving:Klooster Wittem is een actieve leef- en werkgemeenschap in het Zuid-Limburgse Heuvelland. Het heeft zich ontwikkeld tot een veelzijdige plek voor pastoraat en inspiratie en het biedt bezoekers een breed aanbod van religieuze en culturele activiteiten. Een belangrijke pijler onder het jaarprogramma en de promotionele activiteiten van Klooster Wittem vormt het Marketing/PR-team. Voor dit jaar is het doel om dit team verder op te bouwen en inhoudelijk vorm te geven. Daarom zoeken wij op korte termijn een Marketing-PR professional (op vrijwillige basis). Je bent een ervaren Marketing en/of PR professional, met een achtergrond in zakelijke dienstverlening, media, de museale wereld of de evenementensector. Ervaren in het ontwikkelen van een visie, die richting en lading geeft aan de positionering van Klooster Wittem en de basis biedt voor een verdere groei van onze naamsbekendheid. Je bent in staat om op creatieve wijze ideeën en nieuwe diensten te ondersteunen met aansprekende promotionele activiteiten. Ruime ervaring op het gebied van e-mailmarketing en social media is welkom. In de samenwerking met collega’s maak je gemakkelijk verbinding, stimuleer je betrokkenheid en vervul je gemakkelijk een natuurlijke voortrekkersrol. Het Marketing-PR team ondersteunt zowel de activiteiten van Klooster Wittem als van de goede-doelen stichting Vrienden van Klooster Wittem.
Organisatie/Vereniging:Klooster Wittem
Plaats:Wittem
Activiteit:ervaren PR marketeer
Begindatum:05-04-2021
Einddatum:04-10-2021
Werktijden:In overleg
Aantal uren per week:4
Onkostenvergoeding:Ja
Verzekering:Ja
Verklaring omtrent gedrag:Ja
Overige opmerkingen:Wat bieden we jou ? -vrijwilligerswerk in een prachtige en spirituele omgeving -Klooster Wittem is een hartelijke gemeenschap met oog voor de ander in verbinding en verdieping. er komen jaarlijks 100.000 bezoekers.
Soort werk:Anders
Reageer op deze vacature

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken