Clientondersteuner

Vacaturekenmerken
Vacaturenummer:2021011
Beschrijving:Ben jij die jongere (18+) die graag iets voor een groep kwetsbare jongeren (18-28 jaar) wil betekenen in hun vrije tijd? Die tijdens de COVID beperkingen samen met hun iedere dinsdagavond online wil kletsen over alle daagse gebeurtenissen? En die zodra COVID het toelaat met de jongeren iedere dinsdagavond leuke activiteiten wil plannen en ondernemen als terrasje pakken, bowlen, filmavond, of gewoon samen zijn in Gulpen? Die het leuk vindt om samen met de jongeren activiteiten te plannen en te organiseren, die alle jongeren erbij kan betrekken ongeacht hun beperking? Dan zijn wij op zoek naar jou! "Wij" zijn een 15 tal jongeren uit Gulpen en omgeving. Een oudere vrijwilliger die goed bij onze leefwereld kan aansluiten is uiteraard ook welkom!
Organisatie/Vereniging:Stichting Mee
Plaats:Gulpen
Activiteit:jongerengroep begeleiden
Begindatum:24-05-2021
Werktijden:dinsdagavond
Aantal uren per week:2 a 3 uur
Onkostenvergoeding:Nee
Verzekering:Nee
Verklaring omtrent gedrag:Ja
Overige opmerkingen:de jongerengroep valt onder de Stichting Leven Naast de Brouwerij; een initiatief gericht op sociale activiteiten Gulpen-Wittem
Soort werk:Sociaal/hulpverlening/werk met kinderen/gezondheidszorg
Reageer op deze vacature

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken