Rondleider/gids

Vacaturekenmerken
Vacaturenummer:2021029
Beschrijving:Klooster Wittem is een actieve leef- en werkgemeenschap in het Zuid-Limburgse Heuvelland. Het is een plaats met een lange geschiedenis die zich heeft ontwikkeld tot een veelzijdige plek voor religie en inspiratie en het biedt bezoekers een breed aanbod van bezinnende en culturele activiteiten. Enkele keren per week biedt het klooster rondleidingen aan van ca. 1,5 uur met aansluitend koffie en vlaai, waarbij nagepraat kan worden. In de rondleidingen wordt over de geschiedenis en actuele betekenis van dit klooster verteld tijdens een bezoek aan de refter (eetzaal), kloosterbibliotheek, kloosterkerk en kapellen, kloostertuin en grafkelder. Voor uitbreiding van ons team van rondleiders zijn we op zoek naar enthousiaste mensen die helder en met passie ons verhaal kunnen vertellen. Een brede culturele belangstelling en kennis van het kerkelijke leven zijn voor ons een pre. En natuurlijk kun je tijdens je verhaal de interesses van een groep aanvoelen en daarop creatief inspelen.
Organisatie/Vereniging:Klooster Wittem
Plaats:Wittem
Activiteit:Rondleider/gids
Begindatum:02-08-2021
Einddatum:29-11-2021
Werktijden:in overleg
Aantal uren per week:wisselend
Onkostenvergoeding:Ja
Verzekering:Ja
Verklaring omtrent gedrag:Ja
Overige opmerkingen:Je maakt deel uit van een leuk team en krijgt natuurlijk begeleiding. Er wordt gewerkt met een maandrooster en we houden zoveel mogelijk rekening met jouw wensen.
Soort werk:Anders
Reageer op deze vacature

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken