lid Energie(klussen )team

Vacaturekenmerken
Vacaturenummer:2022030
Beschrijving:De gemeente Gulpen-Wittem is de Energiebespaarcompetitie gestart voor haar inwoners met de kleine beurs met als doel te besparen op de alsmaar stijgende energiekosten. Deze Energiebespaarcompetitie, is een combinatie van bewustwording van energiezuinig gedrag, bespaarcompetitie, energiecoaches en het direct treffen van eenvoudige energiebesparende maatregelen waarbij gestuurd wordt op energiezuinig gedrag. Daarnaast wordt inwoners de mogelijk gegeven om een energiezuinig huishoudelijk apparaat aan te schaffen. Inwoners kunnen een advies aan de keukentafel krijgen van een coach die tevens een inventarisatie maakt van een aantal eenvoudige maar doeltreffende (gratis) energiebesparende maatregelen. Als de bewoner deze niet zelf kan aanbrengen kan dit ook (kostenloos) door het Energieteam worden gedaan. De medewerkers van het Energieteam plannen vervolgens een bezoek in waarbij de maatregelen worden aangebracht. Tijdens dat bezoek worden de energiebesparende producten aangebracht. Hierbij valt te denken aan LED-lampen, tochtstrips, leidingisolatie, radiatorfolie, deurdrangers etc. Een materiaalkist met de noodzakelijke gereedschappen en bevestigingsmaterialen worden ter beschikking gesteld. De medewerkers van het Energieteam krijgen een instructiebijeenkomst waarin ze voorlichting krijgen over de wijze waarop de materialen aan te brengen zijn. Profiel medewerker Energieteam: • Nederlands en/of Engelstalig • Je wilt graag inzetten om je omgeving te verduurzamen • Je vindt het leuk om je buurtgenoten te helpen • Je bent per maand ca 36 uur (flexibel) beschikbaar • Je bent sociaal en communicatief vaardig • Je bent handig en in staat eenvoudige technische handelingen netjes en zelfstandig uit te voeren • In het bezit van het rijbewijs B is een pré
Organisatie/Vereniging:Gemeente Gulpen-Wittem
Plaats:Gulpen-Wittem
Activiteit:energie(klussen)team, aanbrengen van energiebesparende maatregelen
Begindatum:01-10-2022
Einddatum:31-03-2023
Werktijden:in overleg met de bewoner is de afspraak te plannen, tussen 10.00 en 19.00 uur
Aantal uren per week:9
Onkostenvergoeding:Ja
Verzekering:Ja
Verklaring omtrent gedrag:Ja
Overige opmerkingen:Per huisbezoek ontvangt de medewerker Energieteam een kleine vergoeding. Ook kan gebruik worden gemaakt van een reiskostenvergoeding.
Soort werk:Technisch werk/klussen
Reageer op deze vacature

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken