Parkeren in Gulpen-Wittem

In Gulpen-Wittem zijn gebieden waar u gratis op straat kunt parkeren, betaald kunt parkeren of korte tijd kunt parkeren met een parkeerschijf (blauwe zones).

In de gemeente Gulpen-Wittem kunt u uw auto in alle dorpen, behalve Gulpen, gratis parkeren

In de kern Gulpen geldt op de volgende locaties betaald parkeren:

  • Cobbejennegats (ontsluiting via Looierstraat), Dorpsstraat, Kapelaan Pendersplein, Looiersplein, Looierstraat, Rijksweg (tussen Molenweg en Nieuwstraat), Rosstraat en Prof. Cobbenhagenstraat: € 0,20 per 10 minuten of een gedeelte daarvan
  • Willem Vliegenstraat: € 0,60 per 50 minuten of gedeelte daarvan. Maximum van € 3,00 per dag
  • Landsraderweg (P1 en P2): gratis

Wanneer betalen in Gulpen?

  • In Gulpen moet u, met uitzondering van de Rijksweg, betalen voor het parkeren van maandag tot en met zaterdag van 12.00 uur tot 18.00 uur (maximum parkeertijd 1 uur en 40 minuten)
  • Voor de Rijksweg geldt betaald parkeren van maandag tot en met zaterdag van 9.00 uur tot 18.00 uur (maximum parkeertijd 60 minuten)
  • Voor de Landsraderweg (P1 en P2) geldt betaald parkeren van maandag tot en met zondag, inclusief zon- en feestdagen van 9.00 tot 18.00 uur

Het parkeren op het Willem Alexanderplein, de Tramweg en de Witteweg is gratis. In de kernen Mechelen en Wijlre is in het centrum een blauwe zone ingesteld. In deze zone kunt u voor een korte duur met een parkeerschijf parkeren. Parkeerverwijzingsborden geven in deze kern en aan waar u uw auto voor een langere tijd kunt parkeren. In de kern Gulpen kunt u tegen betaling uw auto in het centrum parkeren.

Meer informatie

Voor meer informatie over parkeervergunningen en parkeerontheffingen kunt u contact opnemen met de gemeente via telefoonnummer 14 043 of per e-mail info@gulpen-wittem.nl.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken