Gulpen-Wittem beweegt!

Gulpen-Wittem is in beweging!

Daar draagt het beweegteam van Gulpen-Wittem Beweegt elke dag haar steentje aan bij. Iedereen kan meedoen, van jong tot oud. Kinderen groeien gezond en gelukkig op en ook ouderen en mensen met een beperking doen mee. Niemand staat aan de kant.

Het team stelt zich voor

Tom Negen

Tom e-mail tom@negen.nl tel: 06 16 08 43 65

Reggy Negen

Reggy e-mail reggy@negen.nl tel:06 16 09 55 21

Franco

Franco e-mail franco@negen.n tel: 06 17 03 46 81

Sportakkoord 'Heuvelland in Beweging'

De gemeenten Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem en Valkenburg aan de Geul zijn aan de slag gegaan om te komen tot een regionaal sportakkoord. Dit in navolging van het Nationaal Sportakkoord dat in 2018 is ondertekend. Dromen en ambities van ambassadeurs zijn vertaald in een concreet regionaal sportakkoord om sport en bewegen nog beter op de kaart te zetten.

Vitaal en zelfredzaam oud worden

Het bevorderen van vitaliteit en zelfredzaamheid tijdens het ouder worden staat centraal in onze inspanningen. Ons doel is om inactieve inwoners in beweging te brengen, gelijktijdig het risico op vallen te verminderen om u zo lang mogelijk en zelfstandig thuis te laten wonen! Om deze doelen te bereiken, hebben wij verschillende projecten opgezet om u daarbij te helpen.

Meer Bewegen voor Ouderen

Ontdek de sleutel tot een gezond en zelfstandig leven met Meer Bewegen voor Ouderen (MBvO)! Bij MBvO geloven we dat regelmatig sporten en bewegen de sleutel is tot een gezond en vitaal leven, vooral naarmate we ouder worden. Bewegen is niet alleen goed voor uw fysieke gezondheid, maar het houdt u ook fit en vitaal, waardoor u langer zelfstandig thuis kunt blijven wonen. In onze gezellige MBvO-groepen gaat gezondheid hand in hand met sociale interactie. Onze speciaal ontworpen MBvO-groepen verwelkomen iedereen vanaf 55 jaar om samen met leeftijdsgenoten onder begeleiding van een ervaren instructeur te werken aan uw algehele gezondheid. De MBvO-sportprojecten worden op diverse locaties georganiseerd, zodat u gemakkelijk kunt deelnemen aan een groep bij u in de buurt. Als u interesse heeft om mee te doen en te investeren in uw gezondheid en welzijn, neem dan gerust contact op met Tom van Duin via tom@negen.nl of bel naar 06 16 08 43 65.

In Beweging; sporttraject voor senioren

Valt u onder de senioren doelgroep en wilt u bewegen, maar weet u niet wat u het beste kan doen? Neem dan deel aan "In Beweging". In Beweging betreft een op maat gemaakt sporttraject van 12 weken specifiek ontworpen voor senioren. Gedurende dit traject wordt er, middels een kennismakingsgesprek en een intake, een individueel beweegprogramma voor u opgesteld. Na voltooiing van het traject zal de beweegcoach met u overleggen om op basis van uw interesses en behoeften te onderzoeken welke mogelijkheden er zijn om u na afloop van dit traject actief te houden in de sport. Interesse? Neem dan contact op met Franco via e-mail: franco@negen.nl of via telefoon 06 17 03 46 81.

Gratis fit- en gezondheidstesten

Vindt u het lastig om te (blijven) bewegen door angst of fysieke beperkingen? Of wilt u fit en gezond blijven? Doe dan mee aan de gratis fit- en gezondheidstesten. Deze testen worden 2 keer per jaar gehouden in verschillende kernen. We nemen simpele testen af om uw conditie, spierkracht, balans en flexibiliteit te beoordelen. Na de test bespreken we de resultaten en ontvangt u een persoonlijk (beweeg)advies. Iedereen boven de 55 jaar oud kan meedoen! Interesse? Neem dan contact op met Reggy via e-mail: reggy@negen.nl of via telefoon 06 16 09 55 21.

Ontmoeten en Verenigen

Dompel jezelf onder in de diversiteit van onze lokale verenigingen, variërend van sportclubs tot culturele groepen, waar je gelijkgestemde zielen ontmoet en vriendschappen voor het leven smeedt. In gemeente Gulpen-Wittem is voor ieder wat wils. Voor meer informatie neem dan gerust contact op met Tom van Duin via e-mail tom@negen.nl of bel naar 06 16 08 43 65.

Meer informatie

Heeft u meer vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Tom, Reggy of Franco.

Voor andere vragen over sport neemt u contact op met Kenneth Leunissen via telefoon: 043 88 00 740 of e-mail: kenneth.leunissen@gulpen-wittem.nl.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken