Gulpen-Wittem beweegt!

Gulpen-Wittem is in beweging! Daar draagt het beweegteam van Gulpen-Wittem Beweegt elke dag haar steentje aan bij. Iedereen kan meedoen, van jong tot oud. Kinderen groeien gezond en gelukkig op en ook ouderen en mensen met een beperking doen mee. Niemand staat aan de kant.

Ons team

Portret sportcoach Anneke

Anneke - anneke@negen.nl tel: 0643969976
Aanspreekpunt voor scholen, sport voor jeugd en Meer Bewegen voor Ouderen.
“Iedereen moet de kans krijgen om plezier in sport en bewegen te ervaren. Door al van jongs af aan volop in te zetten op sport, wordt de basis gelegd voor een gezonde, sportieve toekomst. Ik vind het mooi om me daar als beweegcoach voor in te kunnen zetten.”

Amber

Amber - amber@negen.nl tel: 0650168132 
Aanspreekpunt voor verenigingen. 
“Inwoners die zich samen verenigen is het mooiste wat er is. De vereniging van nu heeft met veel meer aspecten te maken dan 50 jaar geleden. Stilstaan is achteruitgaan, ik help clubs graag om vóóruit te gaan.”

Franco

Franco - franco@negen.nl tel: 0617034681 
Aanspreekpunt voor de projecten 'Valpreventie' en 'In Beweging'.
“Ik help ouderen om in beweging te komen en te blijven. Ik vind het erg belangrijk dat inwoners fit en zelfverzekerd blijven. Sporten en bewegen zijn het perfecte middel om hiervoor te zorgen.”

Sportakkoord 'Heuvelland in Beweging'

In de gemeenten Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem en Valkenburg aan de Geul is aan de slag gegaan om te komen tot een regionaal sportakkoord. Dit in navolging van het Nationaal Sportakkoord dat in 2018 is ondertekend. Dromen en ambities van ambassadeurs zijn vertaald in een concreet regionaal sportakkoord om sport en bewegen nog beter op de kaart te zetten.

Klik hier voor het Sportakkoord 'Heuvelland in Beweging'

‘Gulpen-Wittem Beweegt’ Gids

Benieuwd naar het resultaat van alle gebundelde kennismakingslessen?

Raadpleeg de gids online

Meer informatie

Heeft u meer vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Anneke, Amber of Franco. 

Voor andere vragen neemt u contact op met Kenneth Leunissen via telefoon: 043 88 00 740 of e-mail: kenneth.leunissen@gulpen-wittem.nl.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken