Trouwlocaties

Gulpen-Wittem: een geliefde trouwlocatie!

Gulpen-Wittem is een geliefde locatie om elkaar het jawoord te geven. Naast het trouwen in het gemeentehuis is het ook mogelijk om in de Oude Kerktoren, de Kloosterbibliotheek Wittem, Wijndomein De Planck en de Eyserhof te trouwen. Denkt u eraan om tevens een datum en tijdstip voor de huwelijksvoltrekking in het gemeentehuis te reserveren?

Huwelijk in het gemeentehuis

In het charmante gemeentehuis van Gulpen-Wittem kunt u in de raadzaal trouwen. Deze zaal is een omgebouwde kapel van het voormalige zusterklooster. Het voormalige klooster van de zusters van Liefde is in de jaren '70 verbouwd tot gemeentehuis van de toenmalige gemeente Gulpen.

Raadzaal gemeentehuis Gulpen-Wittem

Huwelijk buiten het gemeentehuis

Naast de huwelijksvoltrekking in het gemeentehuis, zijn er mogelijkheden om elders in de gemeente Gulpen-Wittem te trouwen.

Oude Kerktoren te Gulpen

oude kerktoren Gulpen binnenruimte van mergel

De oude kerktoren aan de Professor Cobbenhagenstraat in Gulpen is in 2009 volledig gerestaureerd en biedt plaats aan ongeveer 35 personen. De toren ademt historie en sfeer. Een zeer speciale plaats om elkaar het jawoord te geven!

Voor informatie: info@oudekerktoren.nl
Website oude kerktoren

Wijndomein De Planck

Wijndomein De Planck. Publiek buiten met uitzicht op landschap

Het Wijndomein heeft de meest zuidelijk gelegen wijngaard van Nederland, op een prachtige bijna on-Nederlandse locatie in Zuid-Limburg. De wijngaard ligt op 230m hoogte en is hiermee de hoogst gelegen wijngaard in Nederland. De boerderij grenst onmiddellijk aan het (Belgische) dorpje De Planck (La Planck) en kijkt uit over de prachtige Voerstreek en het Gulpdal.

Voor informatie: 06 - 10203994
Website Wijndomein De Planck

De kloosterbibliotheek te Wittem

Kloosterbibliothee te Wittem met bruidspaar en bezoekers

De kloosterbibliotheek werd eind 19e-eeuw gebouwd als theologische bibliotheek van het toenmalige groot-seminarie. Eind jaren zestig verloor de bibliotheek deze functie. Een aantal jaren geleden sloegen Klooster Wittem, de Provincie Limburg en de gemeente Gulpen-Wittem de handen ineen en kreeg de fraaie bibliotheek een publieksfunctie. Inmiddels vinden er regelmatig tentoonstellingen, concerten en lezingen plaats. Enkele jaren geleden werden deze mooie locatie aangewezen als trouwlocatie.

Voor informatie: 043 - 450 17 41
Website klooster Wittem

De Eyserhof te Eys

Luchtfoto van de Eyserhof te Eys

Eyserhof is een Bourgondische carréboerderij, gelegen midden in het Zuid-Limburgse heuvellandschap. Het is een familiebedrijf dat al de 6e generatie kent binnen de familie Van der Linden. De historie van de Eyserhof gaat terug tot voor de 14e-eeuw. Deze landelijke locatie biedt plaats tot circa 450 personen.

Voor informatie: 043 - 451 12 07
Website Eyserhof

Eénmalige trouwlocaties

Voor het verkrijgen van toestemming voor trouwen op een eenmalige locatie dient u 4 maanden van tevoren schriftelijk een aanvraag in te dienen bij de gemeente Gulpen-Wittem.

Heeft u vragen over trouwlocaties in Gulpen-Wittem? Neem dan contact met ons op via tel. 14 043 of mail naar info@gulpen-wittem.nl.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken