Evenement promoten

Wilt u uw evenement op de populaire online evenementenkalender van de gemeente Gulpen-Wittem promoten? Vul hiertoe het formulier ‘Promoot uw evenement’ in. Uw evenement verschijnt na aanmelding snel op de evenementenkalender. De door u opgegeven evenementen zijn niet alleen voor inwoners van Gulpen-Wittem aantrekkelijk, maar ook voor de talloze bezoekers van onze gemeente!

Uw evenement promoten

Wat u moet weten

  • Met dit formulier geeft u een evenement aan de gemeente door. Wij helpen u graag bij het promoten van uw evenement in de digitale evenementenkalender
  • AVG: Bij het invullen van dit formulier kunt u tevens persoonlijke informatie als uw naam en e-mail adres doorgeven. Dit is niet verplicht. Onderaan het formulier kunt u aangeven of u wel of geen toestemming geeft voor gebruik van deze gegevens in de gemeentelijke evenementenkalender.
  • De digitale evenementenkalender wordt continue aangevuld. Uw evenement verschijnt na aanmelding snel op deze drukbezochte kalender. De door u opgegeven evenementen zijn niet alleen voor inwoners van Gulpen-Wittem aantrekkelijk, maar ook voor de talloze bezoekers van onze gemeente!
  • Vermelding van evenementen gebeurt alleen bij volledig ingevulde formulieren. Let wel: alleen evenementen die in de gemeente Gulpen-Wittem plaatsvinden, en die openbaar zijn, worden opgenomen
  • Stuur ook een mooie foto van uw evenement mee in .jpg, .jpeg, .png of .gif formaat.
    Eén beeld zegt meer dan duizend woorden! De redactie behoudt zich het recht voor om een evenement of activiteit te plaatsen of te weigeren. Tevens behoudt de redactie zich het recht voor om een reeds geplaatst bericht te wijzigen of te verwijderen. De gemeente heeft het recht de aangeleverde foto(s) te gebruiken voor andere (digitale) kanalen als onze nieuwsbrief, social media, enz.

Een vergunning voor een evenement aanvragen

Wilt u ook een vergunning voor een evenement aanvragen of een melding indienen? Dan dient u deze aan te vragen via de EvenementenAssistent. Deze EvenementenAssistent is een online dienst waarbij de vergunningaanvraag of melding van een evenement grotendeels geautomatiseerd is.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken