Hulpkoster

Vacaturekenmerken
Vacaturenummer:2022031
Beschrijving:Klooster Wittem zoekt een vrijwilliger die het leuk vindt om in een prachtige en spirituele omgeving vrijwilligerswerk te doen, ben je precies en betrouwbaar? Heb je interesse in rituelen? Heb je tijd op de zondag tussen 17.00 en 19.30 uur? Dan is Klooster Wittem wellicht ├ęcht iets voor jou! Wij zijn voor ons team op zoek naar een hulpkoster. In Klooster Wittem zijn er ieder weekend vier liturgievieringen. Dat vraagt om een grote organisatie met veel vrijwilligers. Voor een goede verzorging van de liturgie is de assistentie door een koster van wezenlijk belang. De koster zet alles klaar voor de vieringen en helpt de voorgangers en assistenten voor de viering; verder houdt de koster toezicht op de kerk, de kapellen en de sacristie. Het kosterswerk is geen moeilijke, maar wel een verantwoordelijke taak. Er wordt wel enige vertrouwdheid gevraagd met de liturgie en met apparatuur. Aandacht en betrouwbaarheid zijn belangrijk.
Organisatie/Vereniging:Klooster Wittem
Plaats:Wittem
Activiteit:Hulpkoster (m/v)
Werktijden:in overleg
Aantal uren per week:4
Onkostenvergoeding:Ja
Verzekering:Ja
Verklaring omtrent gedrag:Ja
Overige opmerkingen:Klooster Wittem is een hartelijke gemeenschap met oog voor de ander in verbinding en verdieping. Er komen jaarlijks 150.000 bezoekers.
Soort werk:Anders
Reageer op deze vacature

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken